СПЕЦИАЛЬНЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

TARJOUS #1

 

TARJOUS #2

 

TARJOUS #3

 

TARJOUS #4

TARJOUS #5

€18

 

€25

 

€35

 

€40

 

€16

 

УХОД ЗА ЛИЦОМ

Мы поможем Вам подобрать подходящую процедуру индивидуально.

УХОД ЗА ТЕЛОМ

Мы поможем Вам подобрать подходящую процедуру индивидуально.

ПЕРМАНЕНТНЫЙ МАКИЯЖ

Мы поможем Вам подобрать подходящую форму, цвет и технику исполнения.

ВОЛОСЫ

Помощь профессионала при различных проблемах.

 
 

ОБУЧЕНИЕ

JAPANILAINEN KASVOHIERONTA

KESTOPIGMENTOINTI

KOULUTUS KOULUTUS

INFINITE BEAUTY

Infinite Beauty on nuorekas kauneussalonki, joka on keskittynyt esteettiseen kauneudenhoitoon. Nykyaikaiset hoitotilat sijaitsevat aivan Helsingin historiallisesti arvokkaassa keskustassa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kasvojen ääriviivojen korjausmenetelmiä, joissa turvaudumme moderneihin kauneusleikkausta välttäviin hoitomenetelmiin. Mikäli haluat parantaa ulkonäköäsi, saada näkyvää vastinetta uudelle elämäntavallesi, työpaikallesi tai säilyttää nuoruutesi ja kauneutesi, niin kauneushoitolassamme saat vain Sinulle räätälöityjä tehokkaita ja hienovaraisia palveluita.

Hyödynnämme innovatiivisia, pitkälle kehitettyjä ja koettuja kauneushoitomenetelmiä – parasta, mitä on nykykosmetologiassa. Tarjoamme kasvojen juonteiden hoitoa ja ryppyjen siloittamista, kasvojen täyteläistämistä ja biorevitalisaatiota, mesolankakohotusta, laserhoitoa, aknen ja ruusufinnien hoitoa, moninaista laitehoitoa, ihokarvojen poistoa kuumalla vahalla ja liikahikoilun hoitoa. Tarjontaan kuuluu niin ikään botuliini-injektioita ja kestopigmentointi. Laajan kauneudenhoito palvelukokonaisuuden lisäksi voit hemmotella itseäsi kokovartalohieronnalla sekä kokonaisvaltaisella käsi- ja jalkahoidolla.

Meidän pitkä kokemuksemme alalta sekä sinun ulkonäköäsi kohottamiseen tarkoitetut yksilölliset hoito-ohjelmat turvaavat loistavan lopputuloksen. Toiminnassamme pyrimme jatkuvasti lisäämään laatukauneudenhoidon saavutettavuutta niin että sinä voisit suoda itsellesi entistä enemmän. Monet erikoistarjoukset ja alennukset on tarkoitettu tekemään toimenpiteemme Sinua kiinnostaviksi. Kysy lisätietoa hoitolastamme ja/tai liity seuraamaan Facebook-, Instagram- ja VKontakte-sivujamme.

 
 

РАССКАЗЫВАЮТ НАШИ КЛИЕНТЫ

 

КОНТАКТЫ

ФОРМА ОБРАТНОЙ СВЯЗИ